Hårda tider

Sitter på jobbet, tittar ut genom fönstet och hoppas att det kommer lite gäster snart. Har vart en bra start på dagen än så länge, den första jag såg var min nya amerikanska vän. Han är en stor, tjock, jätte snäll gubbe från Michigan. Han var uppe före tuppen precis som jag, för att åka till jobbet.

På tal om jobb. Nu när vi alla sitter i skiten, hela sverige/världen sitter i skiten när det gäller jobb. Då får man inte, hur mycket man än hatar sitt jobb (jag hatar inte mitt jobb, men finns säkert andra som gör), iaf, om man hatar sitt jobb så får man inte säga det. Utan man måste springa runt och le, och säga. -Ja, man ska ju iaf vara glad att man har ett jobb!

Ja kankse. Men prova och säg det till en Hora som gå på gatorna i Ryssland. -Men va fan, du ska väl vara glad att du har ett jobb! (tror faktiskt inte att dom 'är så glada över att ha ett så kallat jobb.)


Gårdagens citat: "...man kommer in i butiken, och där står hon och ser ut som en jävla blåsfisk. Hon har inte funderat på att fettsuga kinderna kankse?..." // Frida (Sannas kära lillasyster, sinnessjukt roligt)



see you in a while, crocodile

(",)

Ibland när man drömmer så ser man allt genom sina egna ögon, man är med och ser allt runt omkring men inte sig själv. Men andra gånger så ser du dig själv som om du vore inne i någon annans ögon. Som om det vore en film. Vem är det som filmar i drömmar där du ser sig själv?


Dagens ungdomar!

Vilken härlig dag, går upp tidigt, åker och hämtar Sanna, åker och tränar. Skönt. Men så kommer man hem, går in kollar facebook, så blir man helt plötsligt väldigt "upprörd". Ja, för man får tydligen inte prata med sina gamla killkopmisar längre utan att deras 15-åriga småbrudar ska bli arga.
Fick nyss ett mail utav en där det stod "du kan dra åt helvette din jävla hora...jag vill inte ha kvar han nu kan du ta över " WHAT?? Jag säger då det, dagens ungdomar. hahah.. jag även är ledsen men jag kan inte göra så mycket annat än å skratta!
 Krille, ett litet tips: Hitta en ny tjej.

Fick även reda på att det inte bara är jag som drömmer konstigt.  Lisa, Jag har 2 livakter på riktigt. Men som ser inte ut som...ja, "livakter"  :)

Nu blir jag förbannad, skulle länka till Lisa´s blogg. Men näe, det förstår tydligen inte min dator.

Jag behöver krubb, så jag blir lite glad!


Krokodilen vill käka upp mig.

Det är snöstorm i mitt huvud. Tankarna bara yr runt. Jag vet vad det är som spökar. Det kommer förmodligen fortsätta vara storm i ungefär 2 veckor till. Sen kan det hända att det slutar yra, eller så kommer det bli 7 gånger värre. Vi får se.

Det är inte bara snöstorm i huvudet utan drömstorm också. Mycket konstiga drömmar det senaste. I natt drömde jag att en krokodil skulle äta upp mig. Som tur är har vi ju en "häxa" på jobbet, Nina. Så varför inte fråga henne vad det betyder. Svaret jag fick var: "Släpp allt, koppla av och lev i nuet. Det ger fotfästet åter, sök inre balans." OKEJ!
Tack nina. Släppa allt, kankse inte så lätt som det låter men man kan ju alltid försöka.

Alldeles jätte snart kommer min kära vän tillbaka hem. Max, tack för sambolivet och allt annat liv du ger.

Elin the kidney
tattardalen 99
I kartongen, På Balkongen och i mitt hjärta.
 


     

Big Bed

Idag har jag haft en hel dag med min kära vän Sanna. Kl 12:30 hämtade jag henne utanför hennes "skola", åkte hem till mig och åt lite lunch. Sen tog vi oss en tur till IKEA. Egentligen var det meningen att jag bara skulle köpa ett nytt täcke, men det blev en hel del annat också. En massa små pynt till min lilla lägenhet som jag inte ens bor i. Men det kan ju vara roligt om lägenheten iaf är mysig och hemtrevlig.(tänker på dammråttorna) Efter IKEA tog vi vägen förbi kungälv och stanna på kexfabriken och köpte lite goda kakor! Mm, gott! Sen satt vi i ett helvetesbilkö ungefär hela vägen hem...Roligt!

Dagens citat: "Han får ju se till och klippa sig, han ser ju för täski ut, och han är ju sjukt mycket snyggare utan hår.."
-Men Elin, det är inte utsidan som räknas...Fast.. hans insida är ju inte så jävla snygg den heller!
(Sanna, det är så sant som det är sagt)

Nä nu ska jag ta och krypa ner i min bamsestora nybäddade säng, tillsammans med mitt bamsestora nyinköpta täcke!

Tjivlevippen. (Nils Karlsson pyssling är bög)


dunderkärring

Tidigare idag var jag och min far och hälsa på min kära farmor. En riktigt krutkärrring. 96 år och klagar inte över något. 96 år, förstår ni hur länge hon har levt? Anledning till att jag egentligen skriver om henne är för sättet hon ser på- och uppskattar saker. Det fanns inte ens i hennes högsta drömmar att vi bara skulle dyka upp så där och hälsa på. Överlycklig,över något som för mig är självklart. Sedan berättar hon hur glad hon blir när vi skickar kort från alla våra resor som barnbarnen åker iväg på. "-det är ju roligt att ni kommer ihåg mig..." Klart vi kommer ihåg dig! Hon önskar att hon kunde följa med på någon resa men hon vill inte ställa till med besvär på flygplanen. Besvär? det är deras jobb!

Man får sig en tankeställare. När ska man börja vara glad och uppskatta det man har istället för att vara bitter och tragla över det man inte får?

Min dröm är att få bli som min farmor...


Bröllopsnatt... haha!



Vilken rolig bild jag hittade. :) och vilka bra skådespelare vi va.

Sanna, Janne (Jan Johansen) var precis här och han säger att den Molly kommer "vinna" i melodifestivalen. För det har han hört. Vi litar på Janne. Han tycker desutom att det är helt sjukt att folk och media bryr sig så mycket om vad som händer i Linda Rosings liv. Janne, jag håller med dig!

Farväl

Idag, för ungefär en timma sedan tog jag ut och sa jag farväl till min lilla piercing. Kände att det var på tiden. Den mådde ju faktiskt inte så jätte bra det sista. Så Farväl...




Tack Alex, Mike, Basti, Per och alla ni andra för gårdagens sjuka kväll. Man kan säga som så här. "you made my day that night" (hum?)

Sitter på jobbet och hoppas att det händer något spännade... A säkert!

Och brudjävlar, försök göra göteborg så osäkert som det gå utan mig. En vodka/lime tack.

Jag var med...

Jag var med Koffe och Spängan. Vi var i ett hus som nästan var som Junkmansion, fast lite större och med ett väldigt knepigt garage. Vi satt och chillade och pratade i soffan. Koffe såg otroligt nedstämd ut, så jag fråga var det var med han. Då sa han att han hade lovat att ringa sin Morfar, men att han inte gjort det. Men nedstämd är man inte om man bara glömt ringa sin morfar. Så jag sa till Spängan att vi skulle gå och köpa cigg så han kunde få vara lite ifred.
När vi är på väg ut från huset blir vi attackerade utav ett gäng maskerade muppar med paintball gevär. Dom var iaf jävligt schysta mot mig. På mig sköt dom med vit färg för att jag hade på mig en vit jacka. (Det tackar jag mupparna för) Spängan där emot var dom inte lika schysta mot, han blev bombaderad med alla möljiga olika färger..Oops!
 På vägen hem från affären försvann Spängan. Jag kunde inte hitta honom. Så jag fick ju traska på för mig själv, när jag går där på vägen får jag syn på en mystisk bil, den svänger ut från "Everts" gamla gård. (där det var inbrott häromdagen)
Väl vid det konstiga huset slänger mig in i min bil för att kunna ta reg.nummret på den mystiska bilen, (så jag ska kunna veta vilka som gjort inbrottet och själv kunna berätta det för polisen) Trotts den  livsfarliga halkan gasar jag på ordentligt så jag hinner i kapp bilen. Den hade ett mycket ovanligt reg. nr KI7 6568 (WHAT?) När jag memorerat det svängde jag av till en annan liten väg och kom ganska snart tillbaka till det huset där allt det galna hade börjat...

En liten stund senare vakande jag upp i min säng. Allt var ju bara en dröm.. Så tyvärr kan jag inte svara på om Koffe verkligen var så olycklig bara för han glömt ringa sin morfar. Eller om det var något annat som gjorde det.
 -Koffe är du olycklig?
Spängan blev för modligen till fångatagen och sönderskjuten utav dom maskerade mupparna med paintball gevär
 -Hoppas du klara dig!


Och om polisen någonsin fick tag på dom som gjort inbrott hos "Evert" det vet jag tyvärr inte heller.
- Men jag hoppas att Polisen får tag på dom i verkligeheten.


Nu undrar jag bara en liten men ganksa stor sak. Vart fan får man allt man drömmer ifrån? Ja menar vad hade Koffe och Spängan med Evert att göra? Inte ett piss. roligt och sjukt.




Förutom att drömma konstiga saker har jag idag varit på utflykt med min pappa, min farbror och min kusin Robin, Vi var långt ute i ingenstans på någon "skogsmässa" dom tycket att det var fruktansvärt intressat. (inte jag) Jag tyckte bara det var roligt att köra runt som en liten jävel och sladda med fyrhjuligen man fick provköra. :) Sen tvinga även min kära far mig att provsjukta något dunder gevär, Trodde seriöst att hela min axel skulle flyga iväg. Men roligt var det.... :)

Alex och Sanna, kom till mig sen så dricker vi ett glas vin!
Ja!


Fix you a fix come get it


Push it real hard, a girl can take it. I am your ultimate high. I am your Rush, you´ve been waiting for your whole life. I am your pusher.

Your high. So high that even the eye cant reach.



 




Nu blir det BOLT, scones, te och mycket chilla i soffan hos Sanna!


Dead or Alive!

Vad gör man när man ställs inför ett sjukt ultimatum. Ta död på det du älskar så det slipper sitt lidande för man vet att det aldrig kommer bli bra eller håller det kvar vid sitt lidande, med bedövade preparat ett tag till för att själv vara lycklig?

Jag vet inte...


who said it?

"Det kommer bli världsklass, du är både snygg och trevlig och har bra säljar egenskaper men vågar tyvärr inte ringa till leverantörerna men vad kan begära jag är jävlen på att knulla sönder bord jag är helt enkelt den pro hoe ni behöver..."


Vem sa detta? :)

Kristofer Hallgren som munk?

Alla drömmer vi om något både under dagarna och nätterna. I natt drömde jag att Kristofer "Koffe" Hallgren gått och blivit munk. Sjukt. Kankse för att han skrivit något om hans nya "spanish haircut"... va vet jag!  Men det förstår ju vem som helst att det skulle vara omöjligt att han någonsin skulle kunna bli en religiös munk. Du är förmycket utav en syndare Koffe. Rättare sagt hela du är en synd.







Jag hade gillat det bättre om jag drömmde att du var en sån här söt liten munk istället. :)



Vänner? JA!


 Puff & Spliff Gordon!

mat.FETT. och Jonna.

Det är söndag. en dag där man inte behöver göra mycket annat än att äta. kanska jobba lite först sen äta, det är iaf så jag tänker göra! Nu ska jag hem till Lina och äta söndagsmiddag, hoppas vi får till något riktigt fett och gött. sen ska jag fläska i mig godis och ännu mer fett. Varför hålla på och fjanta sig med bantning.. sinnesjukt. Du lever en gång, ät och må gött. Tänker iaf jag fortsätta med.. (tills jag är så fet att jag inte längre kan knyta mina egna skor) då ska jag också börja banta!  Jag säger som min kära kusin Becca.. "..-jag är hellre maschala än att se ut så där"  go becca! saknar dig..

Nu skrev min vän(?) Jonna Granh och frågade om jag var arg på henne. Nä Jonna jag är inte arg, jag är besviken. Då skrev hon att hon var ledsen. - sa jag att alla är nog ledsna. Då skrev hon så här.. "du skulle inte förstå.." -vad skulle jag inte förstå? Det jag inte förstår är hur man kan säga att sin "bästa" vän inte skulle förstå...
Jag förstod inte att du kunde ge din nyckel till mig efter att vi "kännt" varandra i drygt 2 veckor och säga: "Fan bo hos mig, jag Drar till Paris..." Det förstår jag idag, du kunde göra det för vi är som din mamma sa: Madrasser och av samma skrot och korn. BÄSTA Vänner... (eller?) Men, det är upp till dig Junky! 
 

Spliff Gordon @ Puff the magic dragon

Melodi

Jag besluta mig för att åka hem tidigt ikväll, gå och lägga mig för att imorgon kunna slippa alla hjärtas dag och melodifestivalen. Skönt!

Som jag skrev tidigare skulle jag ju åka hem till Lina för att hålla henne sällskap medans hon gjorde sig i ordning för en kväll på staden. Men efter en lång arbetsdag är man inte så pigg, så efter ett avsnitt av "The Hills" och en cigg senare somnade jag väldigt skönt på soffan! :) Lina väckte mig när hon var klar för att åka.

Jag tror att LIna satsa på att få ligga ikväll. Med tanke på att hon förutom sin snygga  utsyrsel ställde sig och PUTSADE sina stövlar. I got ya!



Eftersom jag ändå skulle köra Lina in till den lilla staden tänkte jag passa på att åka till Hotellet (jobbet) och hälsa på Sanna. Jag parkerar bilen och går in. Då står Sanna där och diggar till melodifestival för fulla rullar tillsammans med självaste Jan Johanssen. Dom har blivit riktigt goda vänner dom två för nu har Sanna till och med börjat kalla honom för "Janne" för det gör alla andra. Haha. Hon vet desutom att han har lättmjölk i kaffet.
Ja "Janne" och gänget, hoppas er show går bra ikväll så ses vi imorrn. Frukosten är framdukat åt er kl 7:30.

Nu fick jag ganska precis reda på att min kära soulmate Oskar från Östersund kankse ska åka till Kungsbacka och då är det inte så långt här ifrån så då ska han titta förbi! Hoppas hoppas hoppas... Vi ska ju leva som hippies, flytta till Jamaica och bo i en hydda. Skynda dig och kom!


God natt alla.. eh, a alla, God natt!




Russian Roullete is not the same without a gun

Just nu önskar jag att jag var med i en rysk roulette, eller nä förresten det gör jag inte. Inget så drastiskt. Men något måste hända, och det snart!

Tack alla för en sjukt lyckad kväll i torsdags. kan vi göra om det snart? GÄRNA! Emelie, bli lika full. Arvid, fortsätt vara du. Lisa, gå hela vägen nästa gång.

Denna dag startade kl 05:30, då var det bara att pallra sig upp ur sängen och get reafy for work! Inte så rockigt, men man är ju så illa tvungen. När jag väl är på jobbet ringer dom från det gamla jobbet (strandgatan) och frågar om jag vill börja jobba där igen. Hum! Jag är lite kluven. Det hade varit sjukt roligt att får jobba med kära PaNina igen. Riktigt radarpar. Och jag behöver ju faktiskt jobba defenitivt mer än vad jag gör nu. (Är ju vad vid att jobba dygnet runt) MEN... är inte så sugen på det ändå med tanke på att jag redan har jobbat där i 4 SJUKA ÅR! hjälp... Får väl gå ut och leka lite med "Loffe the kamphund" så kanske jag kommer fram till något konkret, Loffe som för övrigt sitter och tittar så jag inte skriver något dumt...nä nu stack han, han ska väl förmodligen gömma sitt ben någonstans. Hur vore ett liv som hund?

Just det ja, idag är det ju HAPPY (FUCKING) VALENTINES DAY. Är det inte underbart? Nä. Alla hjärtans dag, vem kom på den dagen? EN dag (utav 365 dagar) där man ska använda sitt hjärta och visa hur mycket man älskar och tycker om en person genom att köpa presenter. SJUKT! Då tycker jag att man istället kan införa en "alla hjärnors dag" , varje dag. Så att dom som beöver alla hjärtas dag för att visa sin uppskattning mot sina BELOVEDS kan använda hjärnan lite istället och förstå att man kan visa sin uppskattning utan en speciell dag. Sjukt mig!!!!





Ska hem till Lina nu och få en present. Jag fråga om det var en snopp jag skulle få. Då sa lina: "-ja, och du kan få välj färg. Du kan välja mellan svart, grå eller lila..."
 Hah! Jag tar den lila! :)

That´s it for now.
Kan bli mer sen. Kankse, kanske inte. Den som lever får se...
PilleIndianaJones

Jag har en kille.

Om ett par timmar blir det kanske en sväng ut på krogen, och då ska det raggas killar. (eller?)

-Nej, för det första är det inte ens säkert att jag kommer att gå ut. Är lite tveksam. För det andra så har jag ju faktiskt sagt "nytt år - inga killar". För det tredje brukar det inte finns någon att "raggar" på, på Lipz! Och för det fjärde och sista så har jag ju redan en kille. Almost forgot...

Igår skrev jag till Martin Pennlowe och frågade "chans" på honom.  Jag tänkte att varför inte göra som förr, på det gamla hederliga sättet och bara fråga rakt ut. Förhoppningsvis får man snabbt och ärligt svar. Ärligheten kan ju vara både positiv och negativ. Men som i alla fall måste man alltid försöka se det positiva. För mig som är sjukligt blåögd kan det bli svårt.

I det här fall var ju frågan inte seriös från min sida. (Sorry Pennan) Vilket jag tror att han också förstår. Eller? Haha! Men jag är i alla fall evigt tacksam för ditt korta (ärliga?) svar:  "...klart du får."   Teoretiskt sätt så är vi ju nu ett par. Vackert.  :D





Is it Lowe?

Oj, under  tiden som jag suttit här och skrivit har jag hunnit prata med Lisa, Emelie och Sanna. Flera gånger om.  Ska vi ut? Vad händer? När kommer ni?  Vart ska vi? Alla dessa frågor, men bara tomma svar.  Nu säger vi så här, vi går hem till Emelie. Dricker lite vin. Det som vill går ut, det som inte vill kan stanna hos Emelie och kolla på S.P.U.N (sjukt bra film, hunden blir grön) och vill man inte göra något utav det så tycker jag att man kan stanna hemma. För då är man förmodligen inget trevligt sällskap ändå.


Nu ska jag hoppa in i duschen, samtidigt som jag ska lyssna på Iggy Pop - Real wild child på högsta volym.  Kanske ska strunta i att duscha? Ska ju ändå inte "ragga" på någon, och bland är det ju faktiskt roligt att vara lite äcklig.  LINA ANDERSSON, Du är min äcklig. Tack och Bock, Hårdrock!



Eh.. ja. Jag har fixat en blogg.

Nu har jag precis som många andra fixat mig en blogg. Igår kväll satt jag hemma hos Emelie, kolla lite på hennes blogg och då fick jag för mig att jag ska nog göra mig en egen. så tänkte jag för mig själv, "jag ska ha en blogg där jag är ärlig..." eh, ja så tänker väl alla. Men jag ska med tiden visa hur ärlig jag kan och tänker vara.

Ja det här var väl börjar på livets bittra sanning.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0