KAAAAAAAAALLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSS

Ikväll är det kalas. bamsekalas. Min Pappa och min mamma är två änglar som har fixat i ordning massor åt mig!! tack. har varit upp sen kvart över 8 och donat heeeela dagen. nu sitter jag här och tar det lite lugnt. Tack jossa för att du kom hit från ön och hjälpt mig med tårtorna.

folk kom nu, jag är alldeles ensam! :D

Polis polis potatisgris

Igår när jag var på väg hem. gjorde jag en lite usväng. vips sa det så hade jag en polisbil framför mig. och i första rondellen tog dom ett extra varv och sen var dom helt plötsligt bakom mig... efter ca 5 minuter sätter dom på saftblandarna och vill att jag ska stanna. Jag stannar så snällt tar fram mitt körkort i förväg. Farbror blå kommer, frågar efter körkortet, frågar vem som äger bilen. Tvinga mig att blåsa i alkoholmätartestgrejen. sen frågar han mig vad det var för sväng jag gjorde. då svarar jag snäll att det var en u-sväng. bla bla bla....
Det slutade iaf med att jag fick sitta i polisbilen och skriva på en jävla böteslapp! 1500 kronor i böter för att jag kört över en heldragen jävla linje!

Snälla trollhättebor, börja slåss mer, knarka mer, begå mer brott så poliserna får något annat att göra än att stoppa mig och ge mig pissluffar böter!!!!

Tack. nu ska jag och natta thai, evelina och lisa leka! :D

TILL SALU

Några utav vännerna som är till salu... Sparar godbitarna till sist!
''''''Martin MagnussonLina AnderssonSanna Larsson

Till salu.

Tänkte lägga ut mina vänner  och mig själv på annons, dom säljs som "sällskaps djur". Det är budgivning som gäller så se till att lägga ett bud... De flesta är

Sanna Pip-Larsson: Den rödhåriga, fräkniga flickan (som ingen egentligen vill köpa) Kan vara ganska gapig, gäller att sätta henne på plats från början. Söderns charmörers största faaaaan
Ursprung: Skofebyn
Ras: Svensk 
 
Evelina Eriksson: Ledsjuk blond tös. gillar fart och fläkt på alla sätt. snowboard och köra för fort med bilar så man blir av med körkort är hennes specialite.
Ursprung: granne med Lina, gränsen mellan skoftebyn och sylte
Ras: svensk - med norsk påbrå

Lina Andersson: Här hittar ni den perfekta soffliggaren. Har nyligen lärt sig hur man egetligen ska dricka alkohol för bästa effekt. Nakdelen är att hon är ganska dyr i drift.'
Ursprung: samma som ovan
Ras: Svensk

Rebecca Andersson - Flickan som har lika lång och tjockt hår som en hästsvans, och större börst är Linda Rosing. Med henne behöver du aldrig ha en tyst stund, hon har alltid något att prata om och hon pratar mycket. Kan vädligt ofta dock känns sig lite stressad. Ge henne då en pizza och hon blir lugn igen.
Urspung: Bol 4. Lite till höger om gärdhemskorsen. (befinner sig nu i Nörge)
Ras: Svensk

Elin Stridh: Det njursjuka benrangliga lantflicka men benpucklar som kan döda. Kan bli bitter om hon inte får mat, men det positiva är att hon inte behöver ha så mycket. I värsta fall går det bra ge henne en påse dropp och hon är på topp!
Ursprung: Lilla huset på prärien, lite till vänster om gärdhemskorsen.
Ras: Svensk med finsk påbrå

ERBJUDANDE!! Ta två betala för en.
Lisa Karlsson och Nathalie Landmann: Dom är som pricken över i, eller en bägare som precis rann över. Två tokiga tjejer med mycket glädje inom sig.
Ursprung: djupa skogar och norra björkar
Ras: L - svensk N - Korsning

Det var flickorna, nu över till pojkarna.

Martin Magnusson : En musklig bygg-kaár på hela 60 kg. Hjälper dig med allt i hemmet. Är inte ute sent på kvällarna och ränner utan brukar komma hem senast 23:00 och krypa in i sin koja. Får dock akta sig för hans "vapen"
Ursprung: Skogshöjden
Ras: Svensk

Daniel Spängs: Den blonda pojken från den stora staden i öst. Gillar att åka på en bräda med fyra hjul, värme och att lata sig. Han skulle bli väldigt glad om du vore thai eller iaf ser ut som en. (det gillar han extra mycket)
Ursprung: Stockholm
Ras: Svensk

Joel Svärd: Solen skiner alltid i Karlstad som man brukar säga. Det skiner inom honom också. Det perfekta sällskapet, duktig på att lyssna, säger inte så mycket, men när han väl säger något så är det inte så bright. Då får man sig ett gott skratt.
Urspung: Värmlands hjärta
Ras: KNAS!

Alexander Edqvist: Den trogne. Sviker aldrig en vän, vare sig det är en riktigt vän eller och det är "Kapten Morgan" som hälsar på en lördag kväll. Är duktig på det mesta.
Ursprung: överallt
Ras: svenskt varmblod a.k.a travare



Tack för mig denna gång och se till att lägga bud. Ni kommer inte bli missnöjda.
Bilder kommer inom kort

buddha

"All that we are is the result of what we have thought. The Mind is Everything. What We think we become." ~Buddha

El Bryggo

Igår var det alkohol. idag var det häng på el bryggo.

sov hos lisa i natt. vaknade upp och hon sov så gott så jag lät henne sova. jag städade lite så det inte längre så ut som det slagfält vi hade gjort det till i natt. Efter en timme vakande Lisa, vi gjorde oss i ordning. Väntade på att NattaThai och hennes vän skulle komma. Gick och köpte frukost, satt oss vi bryggan och bara va. underbart. Alex kom förbi, han skulel spela bingo. Så vi alla gick och spela bingo. Ingen vann. synd! vi tog ett varv, dumpade "vännen" på stationen. han skulle hem. Lisa och alex gick hem och brygde kaffe. jag tog sällskap men nathalie. mötte joelm mac och spängan. Joel och natta gick till espresso house. jag tog följe med spängan och mac till strandgatan. jag snodde en filt och gick vidare. Efter ett tag var vi alla åter igen samlade på byggan. Jag, Lisa(kom med kaffe och glögg) Alex, Mac, Spängan, Joel och nattathai. vi var en stor hög. som bara va. levede i nuet. KNULLA! alex sa det ett antal gånger, när hans ivrigt satt och snurrade på sin kub. Alla skulle iväg på olika uppdrag. Spängan, Mac och joel skulle till skatehallen. Resten skulle till nattathai och jag skulle hem. Jag åkte på spängans bräda. jag fråga han hur dom kan se något när dom skatar, med tanke på att det skakar i hela huvudet och ögonen bara hoppar.. då skrattade han lite och sa: -Ja, ja vet inte. det kankse är så att vi inte ser något... (hum?)

Nu är jag hemma. ska snart åka. vart jag ska åka det vet jag inte. ett finningt thaiaskfat hade kankse varit något att tillverka?

I sold my soul to the devil

ELIN, ge ditt liv till herren. tillfredställ hans behov. lyd hans ord. tänk inte på dig själv . tänk på herren. gör allt som står i hans makt.


jag har ängat på tok för mycket tid åt det.

Jag undrar hur det känns när man inte har någon själ. När man inte känner något för någon annan än sig själv.


Det var en person som en gång sa till mig, att vad en männsika än gör eller säger som sårar eller som gör att man tar illa vid sig. Så ska man alltid tänka att personen i fråga på något sätt, inerst inne bara menar väl. Han/hon menar bara väl. Det har funkat i många lägen.

I det här läget finns det inget som heter väl...


Bittra underbara ljuva dag


bittersweet

det är allt jag trodde det inte var. men inget jag trodde det kunde vara. fortfarande finns det inom mig. det är allt jag önskar jag kunde glömma. det enda jag lärt mig att inte förlåta. det finns tider jag hatar det. för jag kan inte få bort att det gjort mig ont. saker jag inte säger till det. med rädsla för att förlora det.  även om jag hatar det. så vet jag att jag kommer vara där i slutet och i alla slut för det...


.*

Arise. Awake. And stop not till the goal is reached

RCR

I love the shot were we are kissing eachother,everytime I look at it, I remember you smiling!

RSS 2.0