så det kan gå...


Så här slutade gårdagens afton :D

Motivations brist!

Har inte skrivit något här på väldig länge. Har inte riktigt kännt för det så det har inte blivit av. Men nu skriver jag... Och va nöjd över det!

Mina kära vänner vill väldigt gärna gå till Lipz ikväll och dom vill väldigt gärna att jag följer med. Men jag vill inte gå dit. Har ingen motivation för det. För om jag går dit måste jag bli riktigt full för att tycka att det ens ska vara lite roligt på Lipz. (jag har alltid roligt men min vänner, men lipz är inte min vän) Och om jag blir riktigt full kommer jag förmodligen inte må så jätte bra imorgon. Och jag är inte MOTIVERAD till att börja jobba kl 8 och häste dåligt

MEN... vad gör man inte för sina vänner? Jo man gör som dom säger. Super skallen i små bitar, går till lipz, vaknar jätte tidigt, går till jobbet och går runt som en sleten-rök-sprit-luktande zombie!


Detta kan hända:
Man sitta på Butlers en helt vanlig afton och från ingenstans få en "kyss" utav en vilt främmande människa. Man blir ganska chokad. Man sätter sig och stirrar, ler lite för sig själv ut i det toma och undrar vad som just hände. Då får man en klapp på axeln utav den vilt främande människan vid namn Emil Karlsson, och som säger några väl valda ord. -Det är lungt, det går snart över!
Det är då man förstår vad som hänt!

Haha! Emil. du är blyg det har du sagt.

nu får jag skynda mig jag har inte tid med det här mer... tror det är lite därför jag inte skrivit på länge heller. För att jag inte har tid..

RSS 2.0