Can you feel it?

Det finns många ord här i världen man kan använda sig av när man vill förklara för någon hur man känner sig när man är arg/förbannad/ledsen. (ganska mycket fula ord) Det är lätt att kasta ur sig sina arga känslor och
 "spy galla över folk".
 Men det finns på tok för lite ord för att förklara hur man känner kärlek/lycka och hur man känner sig tillfredställd. 
Det är lite som med en solnedgång. Man kan försöka förklara med ord hur fint, vacker och fridfullt det är att sitta och titta på en solnedgång, fast personen du berättar det för kommer aldrig förstå känslan förens den ser solnedgången själv...

 

Jag vill att du ska känna hur jag känner. Inte för att ändra. Utan bara för att veta.




Hur ska jag då med ord förklara hur jag känner när jag får vara med dig?

Och vad är egentligen en känsla? hm...


I mitt sagoland



Alla har sitt egna sagoland. Du har ditt och jag har mitt. Jag har nog mer än ett. När jag vaknade i morses känndes det som om jag vaknade upp i mitt egna sagoland. Det var tyst, så tyst. Kallt. Snö. Hästarna precis utanför. Solen lyste. Allt var så fint och lungt. Ett vackert sagoland.


MEN! Det sagolandet varade inte så länge. Min bil vägrar att starta, så den fick jag bogsera till Mustafa(?) hah! Hoppas att han kan laga den. (Jag tror på riktigt att den bilen har något emot mig. Den har funkat hur bra som helst när mina föräldrar har haft den, men så fort jag kom hem börja den krångla) Sen kollade jag posten. En telefon räkning (inte gratis) och ett brev från länsförsäkringar.




I stay cuz I love you
But I hate that I stay
You know I won't go
Thats why you treat me this way
I want to be happy
Though it hurts me so bad
Don't know what it is that keeps me coming back - "Jazmine Sullivan - Holding you down"


Fuck my life.com

Alltid när det händer något som man inte vill ska hända så ifrågasätter man sig själv om man kunde gjort något annorlunda för att det inte skulle sluta på det sättet det gjorde. Ja. Då är min fråga till mig själv: Elin - hade du kunnat göra något annorlunda? PASS!

Hur mycket man ältar tankar fram och tillbaka i sin lilla hjärna så kommer man ju aldrig få ett svar ändå. Även om det här egentligen är det sista jag skulle säga, så måste det ju faktiskt vara så att ALLT händer för en anledning. Och då spelar det ju faktiskt ingen roll om man gjort något annorlunda, för det hade ändå hänt.



jag åkte från värmen - landa i kylan och fick en käftsmäll.




jag är sjuk..det jag inte ville skulle hända -hände.min bil är sönder.fuckmylife.com
men jag har iaf väldigt fina vänner. typ dom bästa.


RSS 2.0