Maui, Hawaii

Ja, nu är vi äntligen här. I lahaina, Maui. En fin liten stad med mycket vackert väder.

Resan hit var lång och jävlig. Det hela började med att planet från ladvetter var försenat. Så när vi äntligen kommer till frankfurt var dt 15 minuter kvar inann vårat plan till Los Angeles skulle avgå. Tror du vi hann med? NEJ! Men kärringen hemma i sverige sa att det är inga problem, ni kommer ha en timma på er, ni hinner med. Jo jag märkte detta kärring!

Dom fick iaf bokat om våra biljetter, så vi fick flyga till washington och sen los angels. Vi kom till LA kl 1 på natten och planet till Maui gick 9 på morgonen. Hela flygplatsen var stendöd!

Som tur va bor ju lilla Petra i LA, så hon plocka upp oss på flygplasten. Fanns dock inte så mycket vi kunde gör med tanke på att det var mitt i natten. Så vi åkte iväg en liten bit, parkerade bilen vid en 7eleven, gick in köpte massa glass, gick ut, satte oss i bilen och åt! När vi sitter i bilen i lugn och ro, rullar polisen upp på parkeringen. Stannar bakom oss, stätter på världens strålkastare och kommer och knackar på bildörren.  Han ifrågasätter vad vi gör där och petra svarar galtt att vi bara är där och äter glass. Vilket han inte tror på. Han trodde heller inte på att hon hämtat oss vid flygplatsen, att vi var från sverige eller att hon skulle köra tillbaka till flygplatsen för att vi skulle åka till hawaii. Han tyckte vi kunda skippa skitsnacket och sluta ljuga. BITTER FITTA!
Det sista han säger inann han går är att han frågar hur gammal jag är, jag svarar.. han skrattar och säger: Hah, inte en chans, du ser ut att vara 16!

Jaha! så kan det gå. Nu är vi i Lahaina och har det underbart! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0